Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag kände mig hemsk, okej?


Den stackars servitrisen


Du ser det på hela hans uppenbarelse
Hat och vrede strålar från honom när han går in

Du känner stormen
eller snarare lugnet i dess mitt
en tryckande våg av mörker med hot om undergång
åt alla håll

Du ser det i ögonen
svarta inte som tjärnar men åskmoln
du kan se det på hur han tittar ut genom fönstret
den mordiska tusenmilablicken
och du hör det nästan på hur käkarna krossar maten

Du är rädd
Jag ser det för den där mannen är jag
och jag vill bara säga förlåt
du har inget att frukta

Jag har en dålig dag
det är allt




Fri vers av LePenseur
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 23:24



Bookmark and Share


  dubbelve
Haha den var bra. Hoppas att du inte var alltför elak och att dagen blev bra sedan. Kram!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur