Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varför varför varför kan inte alla plågade, lidande och förtvivlade istället för sin pina må som flickorna på bilden?? varför är inte världen en enda stor kärleksgemenskap?? vad har alla dessa människor gjort för att förtjäna sina problem och eländen??


Nattligt mail till en sjuk människa som fryser och har mycket ont.

(OBS: denna text kan vara fictiv eller verklig, eller en blandning...)

varför ska så många människor ha det jobbigt medan andra verkar segla genom livet på en räkmacka... gud borde fördela lidandena mer jämlikt... du och jag känner inte varandra, men det skiter jag i... jag ber till min gud att du och jag ~(jag mår mirakulöst nog bättre och bättre, det är nästan så att jag inte tror att det är sant...)~ och alla som har det svårt åtminstone ska få lindring i våra plågor, problem och smärtor... hoppas att du sover djupt och länge och att din värk har bedarrat tills imorgon... jag ser ju på ditt foto och på vad du skriver att du är en fin människa som absolut förtjänar ett mycket mycket lättare och skönare liv... fyllt utav god hälsa och ofta frid...

ring mej om du vill, jag är en livserfaren, medkännande och ganska snäll människa: ---------------------.......ring gärna på e.m. eller kvällen.♥

Keith Jarrett Köln Concert, 1975:
https://www.youtube.com/watch?v=MLF9OTJR23g

 




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-28 02:52



Bookmark and Share


  Anna*
En hjärtevarm text till tröst och uppmuntran. Du har ett mycket gott hjärta <3
2013-02-28

  Bibbi VIP
Matteus 24:12 "Kärleken hos de flesta skall kallna" i ändetiden.
2013-02-28

  SatansSon VIP
vacker text. särskilt ingressen.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP