Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samla kan man göra på mycket. Här är ett förslag med åtföljande färgstark kulturhistoria!


WAKIZASHI Japanskt kort svärd.

Waki med hack i.
Så kom du då igår.
Hos mig får du nog bli.
Skarp så man kan klyva hår.

Skaldat av mig, Gormsen, enär det också finns
andra svärd förutom de vikingar använder.




Fri vers av Gormsen
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-28 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...för att användas vid seppuku. och mer en dolk än ett svärd.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen