Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finfin aforism

 

 

 

 

 

 

Ju mindre tid du lägger ner på att kritisera och håna andra

 

 

 

 

desto mer tid får du till dig själv

att göra bra och roliga saker som du tycker om





 

 

       

 

 

mmm  §§§  mmm  §§§  mmm  §§§  mmm  §§§ mmm  §§§  mmm  §§§  mmm  §§§




Övriga genrer (Aforism) av flygia
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-28 11:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket klokt skrivet ;)
2013-03-01

    ej medlem längre
Så sant så! Bra sagt!
2013-02-28

    ej medlem längre
Kloka ord, men vad är syftet med de två sista raderna?
2013-02-28

  Stefan Albrektsson
Så sant, så sant... och dessutom kanske göra någonting för någon annan?!?
2013-02-28

  Federico Romano
En Napoletansk variant: Är om vi använde mindre tid åt att kritisera andra, skulle vi ha tid att upptäcka våra egna fel..
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia