Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 28.2.2013 (Senryu)

 

grått, blött, mjukisvått
insjunken sand under broddar
molnluvor rosa 

 

2013-02-28  16:40




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-28 15:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åhej vilken fart i uppåtblicken som dröjt i slasket i två rader. överraskningens poesi gör skäl för namnet
2013-03-01

    ej medlem längre
"insjunken sand under broddar"
Gillar den vardagliga bilden!
2013-02-28

  Eva Helene VIP
Mjuk och sinnlig, fint!
2013-02-28

  walborg
Sensuellt
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP