Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anatomi

Jag tog tag
Tog i med hela min styrka
och drog
ergonomiskt
upp repet du knutit om min maggrop
det var kladdigt av söt saft
så jag tog ett bad i salpetersyra
för att renas.
& allt utom mina nervtrådar frästes bort

istället för att känna mig rensad
kände jag bara kylan från badkaret
smutsen under halkskyddet
och allt annat skit jag sopat under mattan

Jag tog
faktiskt
tag
& grävde bort dig med skalpell

karvade ett öppet sår
ett klyffe
stort nog att husera
välkomstfest
åt allt jag trodde jag tog tag i





Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-28 17:27



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Smärta! All annan skit, dock!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij