Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
musik Markoe Cantabile


fragment

 

 

 

 

 

fragment

i rad

 

acceptera

sig själv

som ett minne...

 

vara det själv

som verkligen är

 


låta drömmar få vingar
i nuets oändliga

möjlighet

 


själens viskning
smärtsamma farväl

 

 

en ny börjans

förklädnad

 

 

 

 

 

 

vila

i detta

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 346 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-03-01 17:58



Bookmark and Share


  sommarmoln
Fin liknelse...
2013-03-05

    ej medlem längre
Som närmare
hemma
med ordkraft
på papper
färglagt
2013-03-03

  Schizooliza
Åhh vad vackert varmt upplyftande. Lämna fragmenten o börja om hel. Mmm. Härlig:)
2013-03-02

  Chawa VIP
Mm, så fint...
Ja våra själar byter bara kläder liv efter liv :)

2013-03-02

  Ninananonia VIP
så bra... Jag vilar i detta
2013-03-01

  Bibbi VIP
Gillar.
2013-03-01

  Nina.H
Underbar dikt vacker musik
2013-03-01

  Lars Hedlin
Mycket bra skarivet!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight