Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöka duger............


Medvetne konsument, se hit!!

Ett parti kravuppfödd halalslaktad, handmålad oxfläskfilé säljes förmånligt.




Övriga genrer av papillon
Läst 798 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-28 18:42



Bookmark and Share


  aol
fyndigt, ler
2013-03-24

  Carola Zettergren
Kom och köp konserverad gröt... :)
2013-03-16

    ej medlem längre
Åh, måla mig ett kilo, käre charkuterist, att avstå från sådan råvara vore trist.
2013-03-01

  vera gade VIP
Bidrag till Papis matsida: I Danmark ingick hästbiff som läcker festmat - och grytor på svinhjärta åts var och varannan vecka (däremot ansågs njure som vedervärdigt!). Hemma i Sverige fick jag leta hjärta bland hundmaten - njursauté var en läckerhet! och var blev kalvbrässen av? Hur ligger Kamel Klubb till i kapplöpningen?
2013-03-01

    ej medlem längre
Ingår staffli?
2013-02-28

    papillon
Dessvärre, käre Björn, jag har inget sådant på lager just nu - men det kanske skulle smaka med ett trettiotal garanterat vegetariska hästbollar??
2013-02-28

  Björn Nilsson VIP
Äh, kan man få ett hekto hamburgerkött (ungefär lika med 'avställd travhäst') i stället!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

papillon