Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten går in


Hennes hår färgades rött den natten

Så som trollskogen slingrar sig kring,
brer ut sig, finner ro
och så en magisk röst

Ibland skymtar jag hennes tvivel
på sin egen styrka
Ibland vägrar hon stå tyst och se på

Med dig jag log
hos henne fann jag en vänskap som
överlever eoner av stormiga hav,
som natten går in, som drömmar smakar salt
Två slutna ögon, jag fick ditt brev igår och
jag mindes de minnen vi gav

Hennes hår färgades rött
och kanske finns där en orsak till
varför hennes andetag förblir blå




Fri vers av leopardia
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-28 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia