Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backstab

fick höra ord som ville sänka mig
som sänkte mig
fick knyta näven i fickan
och började se mig själv
i nytt ljus

nu är jag tillbaka
i det ohållbara
där jag når en puls
jag inte önskar

kände svarta tankar
vilja smeka det bittra
vilja pressa dem på gift
krama livet ur dem

smeka det bittra mothårs
nej, återgälda dolken
dra den ur min rygg
och placera den snyggt
tre centimeter under
adamsäpplet

pang
en kyss från ingenstans
en kram sprungen ur kärlek
ett krackelerande spänningstillstånd

jag förlåter er
ni vet inte bättre




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 514 gånger
Publicerad 2013-02-28 23:09



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
Behemot, dags att se dagen driva oss till vanvett.
2013-02-28

    ej medlem längre
..sa, Bulgakov.
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet