Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/watch?v=5QGl60UduI4 Klassiskt svenskt barnprogram från 1972. Programmet handlar om de tre bröderna Frasse, Janos och Hilding, som lämnar sjömanslivet och av en händelse blir ägare till ett bageri.


JAG KÄNNER FÖR, (gör DU?), humor IKVÄLL, OCH POSITIV barnslighet... (så här kommer TÅRTAN!)



JAG KÄNNER FÖR humor IKVÄLL, OCH POSITIV barnslighet OCH lekfullhet... JAG HAR EN BESTÄMD KÄNSLA UTAV ATT MÅNGA AV MINA vänner HÄR PÅ p TYCKER ATT DEN DÄR JOHAN HALLGREN, (faktiskt väldigt VULGÄR ibland!!!), ÄR EN SÅ ALLVARLIG TYP OCH arg, OCH STÄNDIGT SÅ PREDIKAR karln SITT och GUDS kärleksbudskap... NÄ honom HOPPAR VI över...



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-28 23:25



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
damp????
2013-03-01

  Johan Bergstjärna VIP
Kommentar av "pojoel" på youtube:

Det? här är grejer det! Alla McDonalds-MTV-Damp-ungar skulle sättas på tvångsvisning av hela serien!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP