Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ondska, onda människor, elakhet och annat nedrigt


Ishk

bära känslor hud krypande storslagna
mongolida körsbär till baksidan av hud

om vi har samma färg kopplar vi upp oss
via huvudjacket och märgen förbi rosa
kablar och så bär vi telepatiskt
empatiskt sympatiskt vår kappsäck

harbröstet mynthålet du drog av vingar på flugor
lycka till; tur!

överarmarna spänner påfåglars solfjädrar kronor av hår

att andas genom det brutna hjärtat
de sneda skornas krumma gång
denna ständiga spänst i axlarna och nästippen

galen i olja en björk en bänk ett
neutralt reflekterande helkaklat rum

vi smyger runt och i hemlighet äcklas vi av oss själva
i hemligt hamnbyte berörs det andra vi här

en legion av hemliga agenter för talan
och det kliar alltid så där mycket
bakom din hud

syntetisk estetiskt
retard

glufsar i sig av kanelen med båda händerna
tuggar basilikan disneyskt getiskt

quadrupel genetiskt


(taberas i god tro)




Fri vers av objekt3
Läst 587 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-01 03:09



Bookmark and Share


  Henning Hson
Herrrrre gud vad bra!
2015-03-03

    ej medlem längre
ett rosa tillägg:
http://www.youtube.com/watch?v=o8cz_7U1QCc

2013-03-02

    ej medlem längre
Den disneyska tuggningen, fan va tjusigt. La vie en rose. . .
2013-03-02

  TrollTörnTrappan VIP
Kärlek som vi artar den nuförtiden...? Skönt genesyntiserad i sin sneda hemlighållan...!
2013-03-01

  zallander
Strörtskön!

kristallklart budskap

även om inte jag förstår allt
2013-03-01

  SatansSon VIP
fint surrealistiskt fantiserat.
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3