Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hästlasagnen har nu även nått Valhall.


NASSE OCH BRUNTE


Hälften Nasse, hälften Brunte.
Går de runt de?
Vad säger köttkvarnskocken?
Han ger ju oss rena chocken!

Blanda häst i gris.
Vilken spis!
Sleipner skyggar och sparkar bakut
och Oden ryter Vet hut!

Hästslakt och rackarskam.
Brita Egardt vänder sig i sin grav.
Våra klagomål måste bäras fram.
Som konsument har man krav.

Upprörda klagomål från mig, Gormsen,
enär Särimners fackförening nu protesterar
å det skarpaste och hotar med bojkott.




Fri vers av Gormsen
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-01 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen