Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son, Manfred den efterlängtade, född 130125


Med Manfred i hjärtat

Först kände jag dina små rörelser
små sparkar som målade hjärtat med lycka
Efter hörde jag dina hjärtslag
den vackraste takten som någonsin funnits
Och glädjetårar kom, läkte alla sår
Sen kom dina andetag och stärkte min själ
vi andas samma luft, och lungorna fylls av liv
Våra ögon möts, och i dina bor tusen sagor
tusen berättelser om allt som mamma önskat
Du lilla liv, du älskade barn, är lycka i sin renaste form
Ingenting är någonsin så värdefullt som du
Allt är ljusare, bättre och vackrare, det vet jag, min son
Med dig i mitt hjärta




Fri vers av poetlinan
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-01 12:58



Bookmark and Share


  isabell.larsson
Åh! Grattis fina du :)
2013-03-07

  Lasseman VIP
GUD så söt han är.. grattis min vän, fantastiskt fin text, applåderar er.. kramen
2013-03-02

  Nils Teodor VIP
Grattis!
Kärleken till sitt/sina barn är så härlig
När ett barn föds, föds även en mor och en far
Vackert skrivet
N T
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan