Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Bra dårar rusar in, H.Hellström) Ostrukturerade ord som bara rinner fram.


Bara dårar blundar

Ja, jag blundar när du går förbi
Det har alltid varit enklast så

Och jag skrattar ut i luften och ser på dammkorn som simmar i ljusstrålar, höjer lite på ögonbrynen och ser sådär glad, oberoende och mystiskt intellektuell ut när du sitter vid bordet bredvid (fast Maria tycker att jag liknar en skelögd Cocker Spaniel när jag posar)

Nej, det här med kärlek är minsann inget för mig, tack. Du har sagt ditt och jag har sagt mitt (Men varför SA vi aldrig något?)
Det var så längesedan jag slutade läsa dina sms. Oraderade, men bara för att du inte är värd mer än så. Ingen dramatik här inte.

Och min blick skär fortfarande genom folkhav för att finna dig, panik panik och ångest, men där, din ryggtavla och äntligen lugn.
Och du är lugn i förvissningen om att när du vänder dig om vilar min blick på någon annan,
något annat,
nonchalant,
arrogant,
sant.


- Ibland är en dröm det finaste man har?


Ja, jag blundar när du går förbi
men du är ännu vackrare
bakom slutna ögonlock




Övriga genrer av Veronica.
Läst 436 gånger
Publicerad 2006-02-22 21:47



Bookmark and Share


    jahapp
Gillar den här jättemycket!! Jag skulle kunna hålla på å förklara hur länge som helst om allt jag tyckte va så bra...men vissa delar fastna jag mest för...som oraderade mess, å nonchalans å titta på någon annan, dammkorn i luften....asså hela texten var underbar ...

början var bara bäst:
Ja, jag blundar när du går förbi
Det har alltid varit enklast så

å slutet:

- Ibland är en dröm det finaste man har?


Ja, jag blundar när du går förbi
men du är ännu vackrare
bakom slutna ögonlock

Äh ja som sagt...allt va bra å jag kommer läsa flera gånger misstänker jag!
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Veronica.