Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir nervös Jonathan

Jag blir nervös Jonathan
det droppar ur stuprännor
& det kvittrar ur näbbar

& jag tänker
nu nu nu nu händer det
& alla tänker
nu nu nu händer det

jag blir nervös Jonathan
av tanken på att strosa
under blå himmel
under stuprännor som droppar


& det är fortfarande snö på mina utemöbler
men snart
snart är det askfat och tvestjärtar
åh herregud, jag ser till och med fram emot tvestjärtarna
& vi kommer sitta där till det mörknar, till det ljusnar

jag blir nervös Jonathan
av tanken på nakenbad &
det droppar om nakna kroppar
droppar
från taken

jag blir nervös Jonathan
så jag skakar
skakar av mig
oro & mörker
ser framåt
ser ljuset
Jonathan




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-01 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij