Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hörde ambulansen idag. Benbrott är trivialt men ändå trist.


VAR ÄR VÅREN?

Halkan är svår.
Än är det inte vår.
Många hamnar på båren
då de får en
bruten vrist.
Så trist!

Men snart skiner solen.
Då sitter man i stolen,
solar och blir brun
och tror man är immun
mot malignt melanom.

Vi är så dumma vi borde stå i vrån!
För i solen hela dagen
gör dig brun på magen,
vilket ger dig chansen
att få maligna cancern
och ha ditt liv på lån.

Skrivet av Gormsen,
som i alla fall föredrar sol och värme
men med måtta.




Fri vers av Gormsen
Läst 380 gånger
Publicerad 2013-03-01 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen