Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att älska att dö att smälta...


Längtans bris

 

 

 

 

 

 

 

Jag vill inte ha alla dessa solar

som glänser

ovanför

och

längs kusten i franska Rivieran

 

ett litet ljus i en liten stuga

vid Göteborgs kust

 

räcker för mig

 

om vi var tillsammans..

 

du .....

 

 

oglömda..

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 776 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2013-03-01 20:19



Bookmark and Share


  Femme
Att fånga det så precis...
Väldigt vackert.
2013-09-21

  [. Paris .]
Berörande ..
2013-04-04

  Havsbris
alltid porlande rader
om kärlek eller vackra
känslor, som vatten
kristall klara som livet
<3
2013-03-13

  sommarmoln
Applåd! Fint...
2013-03-04

  Sunlight
ingressen
reflekterar
djupet
i denna mjukt skrivna dikt

vackert...
2013-03-02

  Lasseman VIP
En väldigt bra och skön text du skrivit här min vän.. applåder i massor
2013-03-02

  Anna*
Så mycket ett enda ord kan skapa av längtan inom. Suveränt!
2013-03-02

  agneta pichler

Mycket känslofullt skrivet

att inte glömma
har sin njutning
2013-03-02

  Ninananonia VIP
Mycket fint..
2013-03-01

    ej medlem längre
Med så få ord lyckas du ändå förmedla mycket och känslofullt. Vackert och behagligt.
2013-03-01

  Michaela Dutius
oglömd - vilket underbart ord....som säger så mycket om längtan
2013-03-01

  Nina.H
Längtansfullt vackert
2013-03-01

  Suzy med punkterna
Vacker känsla och tanke...du oglömda
2013-03-01

  prinscess VIP
så fint dettta var ,den bokmärker jag
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m