Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I botten av ett vinglas.

Bittra själar,
ni vandrar under gatulyktans ljus.
Borttappade sinnen,
förblindade av alkoholens rus.
Vaggad i famnen
av aska och infami.
Förlorade i sanden
en kropp av glas,
tiden inuti.


Hemlösa tankar
flyger långt bort med andar inatt.
Sömnlösa kroppar
lyssnar förskräckt på hånfulla skratt.
Det droppar på asfalten,
spår av drömmar och av hat.
Glömda tårar försvinner
drunknar i botten av ett vinglas




Fri vers av Katharina BR
Läst 374 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-02 00:31



Bookmark and Share


  Annika Persson
illaluktande
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Katharina BR
Katharina BR