Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne


Såpbubblor

Högt ovan
Lördag morgons
ännu
tysta gator
undrar jag
vad måsarna tror
om såpbubblor
farandes
i vinden




Fri vers av lenakarin
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-02 02:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så mycket tycker jag om denna bild
2013-03-04

  in effigie VIP
underbart om stilla tystnad i morgontankar...såpbubblorna som en kort inblick i andra världar....farandes vart vinden far...
2013-03-02

  Haiau
Såpbubblor
farandes i vinden.
De är sköra
Med dem - kan
vi inte färdas .
Men måsarna njuter
I en lugn skön morgon :)
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin