Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LGBT Newss foto ~ FB.


GÅ DIN EGEN VÄG, SKIT FULLSTÄNDIGT I DOM, DET FINNS INGEN ANNAN VÄG...



So just disregard them!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-02 03:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skrivet......dock finns det alltid fler vägar. Frågan är bara om man vill välja någon av dem. Sköt om dig!
2013-03-02

  mare VIP
Håller med, bra!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP