Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den tyste

 


raklång under takfönster


från tillfälliga vindsvåningar
smeker han

staden
stjärnorna


molnfria nätter

reser han
genom tomrummen

och syr ihop
de svarta hålen






















Fri vers (Fri form) av alfa VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-02 08:50



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Att ligga raklång i säng har jag provat. Det är något speciellt med det liggandet. Något spänt. Jag tycker om texten, den gör lite ont i alla ärren.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén