Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fina Carman nu är du i riket av strålande ljus

Änglarna har tagit emot dig
med vidöppna famnar & välkomnat
dig in i riket av strålande ljus
du var en glädjens ängel på jord
spred hoppfulla ljusa sånger
förmedlade budskap som lyfte
själar till högre nivå & som dom
älskade att få lyssna till dig
du inspirerade även mig
saknaden känns ända in i hjärtat
tårar har runnit på kinden
tack för ditt engagemang
du var verkligen en stjärna
som glimmade vart än du var
nu finns minnen efter dina steg
fyllda med upplyftande toner
alltid ihågkommen alltid närvarande
lycka till i himmelens underbara värld









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-02-17 23:04



Bookmark and Share


  Dito VIP
Väldigt vacker ppetisk text med mycket kärlek
2021-02-23

  Bibbi VIP
Bedårande fin hyllning!
2021-02-18

  limerick
Vacker poesi och bild.
2021-02-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP