Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tiders latjolajbans

 

 

I en stuga bortom bergen
bor en man av marsipan
han har solrosor på taket
och en tand med amalgam

Bortom skogen brevid bergen
ligger slottet pumpelill
där bor flickan utav grädde
men sin far och mor därtill

Vid en sjö nånstans bland träden
sitter Gammel-Jöns och ler
bakat bullar uppå spisen
tills han inte orkat mer

Tänk va gott det skulle vara
om dom bjussade på fest
han i stugan, hon i slottet
o han som fixat allra mest

De kunde bjuda alla kottar
alla kompisar dom haft
på alla tiders latjolajbans
med semmelfest och saft




Bunden vers (Rim) av Daniel_78 VIP
Läst 534 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-03-02 17:31



Bookmark and Share


  Piann VIP
Du bjuder på en härlig saga, ser bilden framför mig.
2013-03-11

  Nina.H
Sagolikt fin
2013-03-04

  Ingela Svenson VIP
Men så helt underbart!
2013-03-02

  Fredrik P. VIP

Minnesvärd sagostund
för både ung och gammal.
2013-03-02

  tom boreland
bor strax under berget
2013-03-02

  Mow Dean VIP
som konfetti:)

tack för färgglada rader.
2013-03-02

  ignore_this
Jag gillar verkligen hur du använder språket för att måla upp en bild av godsaker!
nejmen den här dikten fick mig att le!

2013-03-02

    ej medlem längre
Godartad vision..

Snyggt.
2013-03-02

  walborg
Skulle också gärna vara med
2013-03-02

  Stefan Albrektsson
Som att gå in i ett färglatt syrarus. Nu har jag aldrig varit syrarusig, men det MÅSTE vara så här. Ett slags poetiskt Robert Crumb "Fritz the Cat" land djupt inne i en skog med mycket roliga svampar.
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP