Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänker åter publicera några av mina gamla borttagna texter.....vill hitta tillbaka till tangofingrar och kanske är detta ett sätt...........


Orden bränner men du kan blunda

Orden bränner men du kan blunda
Inte ett ord når ut från sorgen jag bär.
Försök till poesi blir patetiskt hyckleri.
Jag är ingen lycklig människa
och orden om vackra solnedgångar är inte mina.


Blodet som frusit till is i mina ådror
är varken poetiskt eller skönsång.
Sångerna jag sjunger är lidande
toner som orden skapar.
I mörkret berusad och tom
på annat än längtan,
längtan efter det som aldrig funnits.


Saknad existerar inte längre för vad finns att sakna.
Med neddragna persienner under solens liv
för att gömma sorgen över att våren är här.
Vem fan bryr sig om våren när Djävulen knackar på dörren.
Vem bryr sig om imorgon när dagen idag inte finns.


Jag andas och därför lever jag.
Jag skrattar och driver mig själv
till vansinnets portar.
Se bakom tomma ord.
Se bakom förföriska toner.
Se helvetet för i helvete.


Onda små kryp som kryper ur ögonen gör dig blind,
titta inte in de himmelsblå.
Orden bränner och du kan blunda
men hör mina ångestskrik i natten som vaggar dig till ro.
Bada din svarta själ i tårarna jag fäller
för mitt liv,
för att jag fortfarande andas




Fri vers av Suzy med punkterna
Läst 622 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-02 22:14



Bookmark and Share


  blått nagellack
"Jag är ingen lycklig människa
och orden om vackra solnedgångar är inte mina."

väldigt fin och stark text.
2015-11-06

  Anna*
Så ont, så starkt, så skickligt skrivet - känner sorgen
2013-03-03

  Rise Little One
Dessa ord gör ont att läsa... De finns kvar efter läsning och man undrar "Finns det något som man kan göra för att lindra..."
2013-03-03

  LenaJohansson VIP
känns...bra diktat
2013-03-03

  Lars Hedlin
En innerlig text med mycket känslor
2013-03-03

  Eva Langrath VIP
En svärta som känns ända in i själen
2013-03-03

    ej medlem längre
vilken vidräkning suss- jag känner smärtan ända hit/ m
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Suzy med punkterna
Suzy med punkterna