Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att åter få känn att våren är här


Äntligen en glad dag

Jag känner mig glad.
fåglarna sitter på och visslar i kör.

Solen skiner sänder sin strålar.
de sjunger så vackert
som bara solstrålar gör.

Katten på balkongen myser,
nu när solen åter lyser.





Fri vers av ann-christin lindhe
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-03 09:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härliga vårspirande känsla
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe