Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uns kan räcka...

Kärleken en bro
att bygga på
och tro...

På fullt ut i livets
alla skiften och se
till att den viften...

Alltid har en glöd röd
och att den aldrig falnar
för den är ju människans
allra bästa stöd!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-03 13:25



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tack för en underbar och sann text om kärleken och grattis även till en välförtjänt plats bland de fem uppmärksammade!
2013-03-09

  Ezmeralda VIP
Fint skrivet, så sant.
2013-03-04

    ej medlem längre
Fint skrivet.
2013-03-03

    ADI Nehlin
så sant, så sant..väl skriftat
2013-03-03

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt.Så Sant Så.
Tro*Hopp*Kärlek.
Det Bästa Är.
Kram I.Åberg
2013-03-03

  Lars Hedlin
Insiktsfulla ord.....
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt