Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kraften i tanten

söndagar är en märklig dag
den är min

söndagar är min smallgroups dag
gruppen är min

tanken med söndagen
gör mig stark

målen är synligt
muskeln är min

chinsen skall klaras
målet är kraft

kraften skall komma
kraften blir min

kraften till tanten
tanten är jag




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-03 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen