Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart tänker jag väl i versform också …


SKRIVANDETS FÖRBANNELSE


Idag blir det inga verser.
På inspirationen är det helt renons.
Jag har nog käkat för många hästfärser.
Tacka vet jag kaffe med scones!

Kaffe med scones
lossar hjärnans broms.

Men att skriva stjäl tid.
Har viktigare sysslor att ta vid.
Allt går i stå.
Nej, nu måste jag gå.

Av mig Gormsen,
som omöjligt kan sluta.




Fri vers av Gormsen
Läst 336 gånger
Publicerad 2013-03-04 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen