Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarmoln

sommarmoln
vita sommarmoln

sommarmolnvimmel
på klarblå
sommarhimmel

bomulliga
gulliga
sommarmoln




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 564 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-04 18:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig sommardikt!
2016-05-18

  Chawa VIP
Precis som mitt foto! De skulle passa fint ihop :) Tack för att du visade din fina sommarmolnsdikt!
2014-11-27

    ej medlem längre
Ljuvligt ordat - extra gott att läsa denna text i jämngråa november!
2014-11-18

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-02-20

  queenia
viss är dem... :D
2013-10-18

    ej medlem längre
Förstår precis vad du menar med fotografiet. Härlig sommarhimmelsbeskrivning.
2013-10-17

  Connie
Skön text, jag vill bädda in mig i det bomulliga gulliga sommarmolnet!
2013-07-29

  Göran P Rödholm
Molnigt och fint!
2013-06-05

  sommarmoln
Men åh vad gulligt!;)
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck