Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några korta verser om tvivel.


Framtidsutsikter

Med lätta tag och djupa andetag
går jag igenom mina anlag
som sägs styra över vem jag ska bli
men till detta ger jag ifrån mig ett skri

De säger att denna teori är fläckfri
men jag säger att det finns smuts däri
I frågan tar jag mitt eget parti
och lyssnar till min obevekliga mani

Min väg är smärtfri
om man tror sig vara fri
Andra skulle kalla det anarki
men jag kallar det apati

Jag förkastar även var skapelseteori
då alla påstår att det var magi
Det handlar bara om maktfilosofi
Så jag älskar min apati

Jag försöker styra över vem jag ska bli
när jag kväver mitt gälla skri
och går igenom mina anlag
med lätta tag och djupa andetag.




Fri vers (Fri form) av Bittersweet Bowtie
Läst 168 gånger
Publicerad 2013-03-05 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bittersweet Bowtie
Bittersweet Bowtie