Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumma människa

hon gör sig till
försöker vinna mark
fast alltid genom att det kostar
en smärta ett hugg hos en annan

genom smicker, manipulationer
välplanerade instuckna elakheter
små "drops" mitt i meningarna som planterar

i förbifarten
så att en oerfaren inte hinner uppfatta

skapar kaos
osäkerhet

vid konfrontation
överraskad oförstående

jävligt begåvat
jävligt begåvat

jag iakttar henne varsamt
bestämmer mig

låter mig inte luras
jag är på alerten

det du sår
landar så småningom
snälla rättvisa
låt det vara så




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-05 20:58



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Man kan ju alltid hoppas att denna dikt får dem att sluta
2013-04-10

    ej medlem längre
"vid konfrontation överraskad oförstående " ja har man mött den sorten några gånger för mycket. jo. fyller ett rum på egen hand. vämjeligt. bra framskrivet.
2013-03-12

  Ole Sunnerfjell
Hon lider nog mest av sin svaghet som hon tyvärr bearbetar fel
2013-03-11

    Katta70 VIP
Väl skrivet om välbekant människotyp.
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen