Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Runt niotusen hästar försvinner helt spårlöst varje år i Sverige! Alla grävs kanske inte ner …


FÄRS A LA CABALLUS

Hästkött finns i maten,
fast vi tror det är gris på faten.
Vilka fasoner!
Blandfärs har fått nya dimensioner.

Av mig, Gormsen, som gillar fiskrätter
bättre än kötträtter, men undviker sjöhäst.




Fri vers av Gormsen
Läst 356 gånger
Publicerad 2013-03-05 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gormsen
Gormsen