Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR KAN DOM SUPER-FÖRMÖGNA SOM HAR BLIVIT SÅ MAKABERT RIKA GENOM MORD...



HUR KAN DOM SUPER-FÖRMÖGNA SOM HAR BLIVIT SÅ MAKABERT RIKA GENOM MORD OCH SLAVERI OCH ANNAN ONDSKA - FORTSÄTTA ATT LEVA OCH NJUTA AV LIVET - VARFÖR BLIR DOM INTE PSYKISKT OCH SJÄLSLIGT SJUKA? HUR FÖRMÅR DOM ATT SE SEJ SJÄLVA I SPEGELN? HUR O R K A R OCH F Ö R M Å R DOM UPPRÄTTHÅLLA SINA SJUKA IMPERIER... D E T ÄR ETT MYSTERIUM FÖR MEJ.

OCH HUR KAN DE 1.4 MILJARDERNA EXTREMT FATTIGA I VÄRLDEN (SOM LEVER PÅ EN DOLLAR ELLER MINDRE OM DAGEN) O R K A OCH F Ö R M Å ATT LEVA I EN SÅN MATERIELL MISÄR VARJE DAG, MED FÖR LITE OCH OFTA DÅLIG, NÄRINGSFATTIG MAT, SOM GÖR DOM EXTRA SÅRBARA FÖR SJUKDOMAR SOM DOM INTE HAR NÅGRA MEDICINER MOT?

VARFÖR GÖR VI I DEN RIKA VÄRLDEN SÅ L I T E FÖR ATT HJÄLPA DESSA UTSATTA, LIDANDE OCH FATTIGA MEDMÄNNISKOR?

OCH VARFÖR LÅTER VI DESSA STENRIKA GROVA BROTTSLINGAR ATT FORSÄTTA ATT MÖRDA, UTNYTTJA, SKÄNDA OCH FÖRSLAVA VÅRA MEDMÄNNISKOR?



Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-06 02:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda frågeställningar.
2013-03-06

  Magica VIP
Kanske därför människan i dag på många håll går mot ett samhälle där individen idag matas med att de är de viktigaste i fokus som individer, redan som unga, satsa på att tänka på dig själv främst, osv.
Det ser man ju tydligt i media, i reklamer, på internet, osv. Vi går ifrån ett vi-till ett mer jag-samhälle, iallafall vad jag tycker mig upptäcka. (Därför jag ifrågasätter den tekniska utveckligen i viss mån med.) Bara se på allt omkring oss hur det blivit idag...
Tankeväckande text!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP