Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
: https://www.youtube.com/watch?v=v4Hf6Kvbp0I


Me improvising on the keyboard

...
..


..

...

...


Me improvising on the keyboard
...
...
......
..
.......
...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 03:47



Bookmark and Share


  Federico Romano
Lyssnade, du verkar ha många järn i elden..
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill