Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likadant för honom ju...

Hör ni tjejer, sa mannen så
när är ni mest intagande då
berätta för mig
direkt det bara säg...
Vid måltid det borde du förstå!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 05:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA bra skrivet....
2013-03-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
klart som korvspad!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt