Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Sakura sakura. Japansk flöjt - Shakuhachi


övertoner

 

 

 

 

 

 

omfamnar

det osagda

 

 

 

 

 

hör

det okända

 

 

 

ser

det dolda

 

 

 

 

  

 

som vilar

 

 

 

 

 

över

det hela

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-10 22:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I djupen
dvalen

fångat
just det
som fånga

allt
2013-03-17

  Lars Hedlin
Så fint skaldat
2013-03-12

    ej medlem längre

Mäktigt ..
2013-03-11

    ej medlem längre
tycker om..!
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight