Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faktum är

Jag klippte mig idag
Faktum är att jag inte var på humör
att konversera om trivialiteter
Frisören gjorde inte ens ett bra jobb

Hon fick ett år
Nästa gång byter jag
Vilket jävla slöseri
på tid och pengar

Jag var på arbetsintervju idag
ett jobb jag inte ville ha
Ett leende från öra till öra
och träningsvärk i käken

Kavajen min, den visade på en förträfflig personlighet
Faktum är att jag inte var på humör
att prata om gamla ABC'n och mina år i branschen
Eller 'områden jag behöver utveckla'

Jag är fullkomligt trygg i mina tillkortakommanden
Vilket jävla slöseri
på tid och pengar
När kommer jag använda kavajen nästa gång?

Jag gick hem
Inte råd med busspengar
'Tre chipspåsar' i månaden är för mycket
Vilket jävla slöseri på tid och pengar

Jag drack en stout på kvällen
ekfatslagrad
Satte på en gammal vinyl
Njöt i en timme
av rökiga kaffetoner
En hint av frukt
och ljudet av svunna tider

Allt annat idag var
ett jävla slöseri på tid och pengar




Fri vers (Fri form) av thegreatnausea
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-06 09:04



Bookmark and Share


  Nina.H
Wow, Träffade mitt i prick!
Igenkänningsfaktor. Bra skrivet!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

thegreatnausea
thegreatnausea