Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen och du. fri, mycket fri, senryu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

månen är på väg BORT från jorden säyer dom lärde,

de seruyu 

 

och nären allri mer syns

va säyerudå

 

poet poet potatissmet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av flygia
Läst 1510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-06 10:47



Bookmark and Share


  L I V
fniss...nästan lite Göteborgsfyndigt :)
2013-03-08

  flygia
bilden är en kvinna från Ladakh som
hälsar på traditionellt sätt. hälsosamma
trakter...
dikten är en ordlek på senryu deformerat
till utskrivet svenskt talspråk...
månen ÄR på väg bort från jorden!

själv hoppar jag av fniss...
2013-03-06

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Främmande för mig språk och bild men det är roligt tant lantflicka där i backarna mellan månen och steniga berg. Det kanske skall man ge sig upp i backarna och prisa gud för hälsostege.
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia