Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk efter...

Vem tror du här uti livet
hamnade på fel plats i klivet
väl en eremit
som tokrakt åkte dit
till Stora Sällskapsömassivet




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 12:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jösses stackarn....
2013-03-06

  Tarantaran
Han kanske hittade
den bästa grottan
någonsin..trodde
kanske först som
vi lätt kan göra:
det här kommer
inte att gå..så går
det och blir också
bäst! :)
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt