Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min yngsta dotter


Helt fantastisk, lilla Thea du är


att få möta
din blick


ljuvaste blå
helt fantastiskt
öppet betraktande


fullständig tillit


kärlek på
högsta nivå


helt fantastiskt


att få känna



du o jag
symbiosens andetag



helt fantastiskt



lilla hjärtat
jag älskar Dig




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 657 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-03-06 17:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Kärleken darrar i varje ord - och tacksamheten...mycket väl skaldat!
Med känsla!
2015-01-12

  aol
Bra skaldat med sån djup och känsla i och ja så sant barnet är ju närmast hjärtat,
2014-12-15

    prima donna
kärleken till ett barn så självklar och så fint fångat!
2014-11-09

  ~Leonardo~
Känns igen... underbar! speciellt detta.
2014-10-07

  Peter Boman
Så rätt!
Kram
2014-10-02

  lisalajsa VIP
Största kärleken som finns!
2014-05-22

  Bengt VIP
Helt fantastiskt stämmer dikten in på min underbara yngsta dotter Tbea.
2014-01-26

  Ola Rydberg
Vackert

2014-01-11

    ej medlem längre
Mera äkta kan ingen kärlek bli.
2013-03-06

  Lars Hedlin
Underbart skaldat..Mycket kärlek i denna ,)
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell