Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FAS 3......... REVOLUTION ~ N U!!



Mina vänner har fastnat i det svarta hålet FAS 3

För att komma ur hålet så måste ett under ske

 

40 timmar/vecka slavar dom utan lön

Ingen semester, pust, stånk och stön

 

Detta sker i Sverige på 2010-talet

Och ännu är det långt till valet

 

Alliansen verkar gilla att plåga folk

Reinfeldt ser ut som en fågelholk

 

Varför demonstrerar vi inte vilt på gator och torg

Det är dags för VREDEN, och inte bara gnäll och sorg!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-06 20:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Håller med,
dax för svenska
folket att resa sig upp
och ta över gator och torg!!
Vad väntar man på?!?
2013-03-07

  Magica VIP
Ja så är det när högern styr, man utnyttjar människor, tragiskt men sant.
Bäst folk röstar smartare nästa val då. Man har alltid ett val vad man vill rösta på, varje individs ansvar.
2013-03-06

  Anders Nordlander VIP
Så sant!
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP