Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita papper.

Samma dagar flyter förbi
bara siffran ändrar
tar inte tag i nåt
skapar mening efter mening
men skriver inte ett skit
skapar inte ett dugg
fast det är det enda som ger mig nåt
jag steker ägg och söker kärlek
försöker banta och ser på avsnitt
konsumerar distraherar
tar inga tag
vill skriva en bok
fotografera liv
och kyssa kvinnor
jobbar på att bli nåt
vad vet jag inte än
och jag känner stunder av lycka
av att nånting är på väg
men hoppas för mycket
drömmer för stort
kan ingen ge mig mer
jag vill ha mer
känna mer
än det här
varför är jag så allt eller inget
vita blanka papper
eller ord på varje servett och kvitans
kan ingen ge mig tid
att ge mig själv en chans
att låta det närma sig mig
det där som står där uppe
där ute
och bara väntar att tas ner.






Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-06 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam