Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gjorde ett tappert och heroiskt försök att passa in i detta VANSINNIGA SAMHÄLLE...



Jag gjorde ett tappert och heroiskt försök att passa in i detta

vansinniga, speedade, stressade, ytliga och förställda samhälle,

så gravt sjukt själsfrånvänt och supermaterialistiskt-------------------------------->


Men jag märkte snart att jag inte stod ut med ett sånt slags liv.

Andra må vara skapade för att fungera och trivas i en sån press och stress,

men jag är ämnad för att dyka på djupet, och leva ett sant liv alla

dygnets timmar, och att presentera själens och Guds ljus för andra----------->


En underskön dag, kanske om 10 000 år, ska mänskligheten vara

förmänskligad; och njuta av optimal kärlek och livsglädje!

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-07 04:54



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare

Gör ett till, på dina villkor...

2013-03-07

    ej medlem längre
Det går nog inte för någon i längden att passa in i detta onda samhälle
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP