Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tra-la-la ja!

Vid vissa möten man direkt berörs
man faller raklång som en kägla och inom en
en behaglig skön zon rörs det är till magen den förs...
Va, säger folk då, det var dummaste som hörts!
Det är väl hjärtat som har berörts?

Nej, säger jag, det är i magen känslan landar först
det är den som begriper sig på all sorts törst
där känns den upplevelsen bäst och mest
den sprider sig sen som en sjungande glädje
i hela kroppen och det syns ju sen
hur man mår när man helt
plötsligt trallande går...








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-07 06:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var en fin vårsång
2013-03-09

  Lars Hedlin
Yes indeed! Trallalalala ;)
2013-03-08

  Ezmeralda VIP
Så skönt med denna känsla, trallalla, trallalla
2013-03-07

  Irene Åberg
Bästa Ewa*Britt.
JA SÅ Sjungande Glad*Glädje.
Om Din Vandring Blir Lång.
Tra-La-La Ja På en Glad Sång.
Då Skiner Solen med Dig.
Hej från Mig.
Kram I.Åberg

2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt