Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi fick två minuter på oss att skriva något om ett ord- detta blev resultatet av ordet lögn


lögn

vita lögner
som gömmer sig en bit
bort från sanningen

kan flera vita lögner
bli till en stor
svart

en stor lögn
som att titta sig själv
i spegeln

utan att egentligen
se sanningen
av sig själv




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-07 07:33



Bookmark and Share


  agneta pichler
Ja.. lögnen
Kan också vara
En annan slags sanning

Bra skrivet!


2013-03-13

  Lars Hedlin
Insikter i denna
2013-03-08

  Larz Gustafsson VIP
All lögn är lögn.
Det finns inga vita.
2013-03-07

  aol
en skrift så betänkansvärd med tyngd och djup,
2013-03-07

    ej medlem längre
gillar denna..
2013-03-07

  Christine Sabel
Vilken under bild! Jag tror inte på att man hittar sig i sin spegelbild, jag tror man ska blunda och se inåt ;)
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP