Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bakslag


vinden

Vår var här och värmde våra trötta kroppar.
Alla log mot varandra, satte oss i solen ,
med våra toppar.

Natten kom med starka vindar,
stormens makt vår glädje hindar.

Ingen log, mörka trötta ögon
jag runt mig ser. Träden böjs,
blir det inte mer.

Du stormens härskare, vi vill dig slippa.
Ge plats för våren och mången visippa.




Bunden vers av ann-christin lindhe
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-07 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ann-christin lindhe