Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sägande


fort fort fort
trippar den lille över skärmen
för att inte brännas ihjäl

vingarna av brons faller hårt
genom egoismens falska skyddsnät
sprickorna övergår snabbt till intet




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-07 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP