Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som upplevt Honom vet vad jag menar. Ni andra, vad väntar ni på??


VAGGAS IN I

 

jag vill inte invaggas

bara vaggas in

känna djupt inom mig att

jag har blivit Din

vaggas in i stillheten

vaggas in i tryggheten

glömmer alla starka män

de är barn av träldomen

 

jag hör viskningar och rop

jag vill glömma alltihop

i ett större sammanhang

fjärran från all sturm und drang

som i mormors hammock men

mycket närmre himmelen

vaggas in i friheten

in i "amen", bort från "men...?"

 

 

 

vaggas för att Du är Du

för att det är här och nu

vaggas trots att jag är jag

in i nådens morgondag

vaggas av en varsam hand

till en hymn från hemmets strand

bort från det som stjäl min tid

vaggas in i sinnesfrid

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/3 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-07 17:17



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag har inte så mycket vettiga ord att komma med, annat än att den här är underbar.....jag instämmer och vaggas med /B
2013-03-07

    ej medlem längre
Verkligen vackert skrivet.
2013-03-07

  anits VIP
Mycket fint skaldat
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP