Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Press


ett liv som knäckts av
en blomma
med all sin skönhet

en bok och en sida
som gömmer
mer än ordens magi

talar sitt tydliga språk
av skönhet
minne av livet




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-07 20:55



Bookmark and Share


  Piann VIP
Fint skrivet.

2013-03-12

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-03-08

    ej medlem längre
en vacker text..
2013-03-07

  aol
vackert skaldat här,
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP